Poronpesä Syöte

 

Poronpesä on Oulun myyntimiesten säätiön omistama paritalon puolikas Iso-Syötteellä osoitteessa Rometie 10 B. Huoneisto on tarkoitettu ensisijaisesti Oulun seudun myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry:n jäsenille, mutta varaustilanteen salliessa sitä voidaan vuokrata myös muille MMA:n jäsenille.

Tähän mökkiin ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita.

Huom! Sähköautojen lataaminen on ehdottomasti kiellettyä paloturvallisuussyistä!
Latauspiste löytyy Kide-hotellin takapihalta. 

Mökissä on keittiö-olohuone, 3 makuuhuonetta, joista 2 on parvella, sauna, kylpyhuone ja erillinen WC. Makuutilat löytyvät 7 hengelle. Mökin varustukseen kuuluvat jääkaappi, uuni, keraaminen liesi, mikro, astianpesukone, kaasugrilli, sähkösavustin, pesukone, kuivauskaappi, silitysvälineet, smart-tv ja langaton netti.

Vuokralaisten käytössä talviaikaan on kaksi laskettelulippua, kahdet lumikengät ja kaksi potkuria.

Mökiltä on matkaa eturinteen hissille n. 500m, ladut ja kelkkareitit menevät miltei pihapiiristä

Poronpesän hinnasto alla.  

Ykkössesonkiin vuokraamme vain täysiä viikkoja. Jos lomaviikolle ei ole koko viikon varausta  kolmea viikkoa ennen oletettua vuokrausajankohtaa, voimme sitten vuokrata myös vajaan viikon.

Siivous

Huoneiston vuokraan ei sisälly siivouspalveluita, joten jokainen käyttäjä siivoaa itse ennen poislähtöään. Myös yläkerran tilat on käytävä läpi. Tuhkat on tyhjennettävä takasta. Täysi puulaatikko ilahduttaa seuraavaa tulijaa. Voit myös ostaa siivouksen, ohjeet mökkiesitteessä.

Mikäli vuokraaja laiminlyö loppusiivouksen, tästä laskutetaan jälkikäteen 150 euroa! Huomautukset siivouksen tasosta mökkiemäntä Milla Sevanderille aina ensi tilassa.

Lomaviikon hakukäytäntö

Lomaviikkojen haku tapahtuu ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen poronpesa.varaukset@gmail.com tai soittamalla numeroon Riikka Ängeslevä 040 8373600. Mökin voi vuokrata maksimissaan viikoksi, vaihtopäivä on sunnuntai.

Syyskuussa haetaan koko seuraavan vuoden ykkössesonkiviikot. Oletettavaa on, että tietyille viikoille tulee useampia varauksia ja silloin niiden viikkojen osalta suoritetaan arvonta lokakuussa. Laita hakemukseesi yhteystietosi ja ajankohta, milloin haluaisit mökin. Voit laittaa myös vaihtoehtoja.

Maksukäytäntö

Varauksen yhteydessä peritään varausmaksu ja loppulasku erääntyy 1 kk ennen lomalle lähtöä. Mikäli varauksen alkuun on alle kuusi viikkoa, peritään koko vuokra varauksen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet ja avainkoodi lähetetään noin kaksi viikkoa ennen lomaa sähköpostiisi.

Peruutukset

Jos varauksen alkuun on yli neljä viikkoa, voidaan varaus peruuttaa. Jo maksettu varausmaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluja (35,00 euroa).

Jos peruutuksen sattuessa varauksen alkuun on vähemmän kuin neljä viikkoa, ei varausmaksua palauteta. (Paitsi, jos peruutus tapahtuu sairauden perusteella, palautetaan koko varausmaksu lääkärintodistusta vastaan  vähennettynä toimistokuluilla.)

Varauksen siirtäminen

Jos varauksen alkuun on yli neljä viikkoa, voidaan varaus siirtää saman vuoden sisällä tai peruuttaa kokonaan peruutussääntöjen mukaan.  Jos varauksen alkuun on alle neljä viikkoa, siirto ei ole enää mahdollinen. Silloin varaus perutaan ja siihen sovelletaan peruutuksen sääntöjä.

Liitteenä kuva olohuoneesta ja täällä lisää kuvia.

Poronpesän ohjeet 2023 (pdf, 2022)

Poronpesän siivous- ja lopputarkastusohjeet (pdf, 2023)

2023 viikot su-su kokonaishinta varausmaksu
1-sesonki 1, 8-15, 51-52 640 € 250 €
2-sesonki 5-7, 16-18, 25, 36-38, 46-50 430 € 150 €
3-sesonki 2-4, 19-24, 26-35, 39-45 220 € 80 €

Kysy myös lyhyempiä vuokrauksia.

  su-to to-su
1-sesonki 320 € 350€
2-sesonki 215 € 245 €
3-sesonki 110 € 140 €

Varausasiat 
Riikka Ängeslevä
040 – 837 3600
poronpesa.varaukset(at)gmail.com

Mökkitalkkariasiat 
Milla Sevander
040 – 707 5489
milla.sevander(at)osemma.fi